Registeren
Account
Service
Salon
Shop

Service

Winkel

Account

App

Home | Winkel | Merken | Barbicide | Barbicide Bullets 6 st. 60ml inclusief Gratis Sprayflacon

Barbicide Bullets 6 st. 60ml inclusief Gratis Sprayflacon

Artikelnummer: bbc.bull.0060 Categorieën: , , , ,

Beschrijving

Barbicide Bullets 6 st. 60ml

Barbicide Bullets & spray zijn ideaal voor het hygiënisch reinigen en desinfecteren van oppervlakken in de salon.
Denk daarbij ook aan de hygiëne en het schoonmaken van werkbladen, aanrechten, wasbakken, behandelstoelen en meubilair, rvs toepassingen, kunststof kammen, borstels etc. Omdat niet alle oppervlakken die je wilt desinfecteren in een dompelflacon passen hebben wij BARBICIDE® Bullets voor Spray voor u!

Barbicide Bullets & spray zijn voor gebruik in kap-en beautysalons, manicure- en pedicuresalons, nailstudio’s en tattooshops. Barbicide Bullets & spray is veilig voor kunststoffen, zoals het acryl van de zonnebanken maar kan ook gebruikt worden voor het toilet, deurknoppen, trapleuningen, telefoons, toetsenborden etc.

U kunt zo heel gemakkelijk aan de hoogste eisen voldoen voor een schone en hygiënische werkomgeving. We hebben het desinfecteren heel gemakkelijk gemaakt, je hoeft namelijk niets meer af te meten.

Je vult de lege sprayflacon (inhoud 1L) met 940 ml water en je hoeft hier alleen nog maar 1 Barbicide Bullet van (60ml) aan toe te voegen, even schudden en klaar voor gebruik.

Deze “Bullets” zijn gevuld met Barbicide desinfectieconcentraat en hebben een inhoud van 60 ml en worden verkocht in een doosje van 6 flacons (Bullets) inclusief 1 GRATIS sprayflacon.
1 bullet 60 ml + 940 ml water maakt 1 Liter Barbicide spray, voorgemeten precisie, nooit meer afmeten + 1 gratis lege navul sprayflacon

De prijs van 6 Bullets + 1 lege navul sprayflacon is €24.95 ex.btw (ter vergelijk 1L Kingcide €10,25 ex.btw).