Nieuw! NCM Webinars

Registeren
Account
Klantenservice
Salon
Shop

Whatsapp

Account

Winkel

Contact

Met de NCM Builder Gel Lijn maak je de mooiste en sterkste nagels in minder tijd!

Builder Gel

Filter

Het builder gel assortiment van NCM

Het bouwgel assortiment van NCM bestaat uit een meer dan 120 kleuren in de Led/UV Color Gel serie. Daarnaast hebben wij onze unieke builder Gel welke ook heel Sculpture Gel.De NCM builder gel is een simpel en verbazingwekkend product. Met deze builder gel bouwt u in een handomdraai een schitterende kunstnagel.

De NCM builder gel line-up 

Als nagelstylist herken je het waarschijnlijk wel dat er een hoop producten zijn die niet doen wat ze beloven. Zo kosten ze vaak meer tijd dan dat ze opleveren en geven ze uiteindelijk niet het gewenste resultaat. Voor ons hét moment om onze eigen NCM lijn op te zetten. De, door ons, zelf ontwikkelde formule, gebaseerd op 15 jaar ervaring!

Wij bieden de kwaliteit en werksnelheid waar jij naar op zoek bent. Maak jij ook de stap om te gaan werken met de producten van NCM?

  • De NCM gel egaliseert optimaal, hierdoor hoef je niets meer na te vijlen;
  • Sneller werken met deze techniek, je kunt dus meer klanten behandelen op 1 dag;
  • Het is een 1 fase gel, je bouwt een volledige nagel op met 1 product;
  • Meer dan 120 dekkende UV/LED color gels;
  • Uitermate geschikt voor versteviging van de natuurlijke nagel, maar ook voor het verlengen van de nagel d.m.v. tips óf sjablonen.

De unieke Sculpture Gel formule 

Heeft uw klant last van een brokkelige mycose nagels, een stootnagels, ingroeiende nagels of gebroken nagels? Dit product vraagt een simpele techniek maar resultaat is perfect gegarandeerd. Daarnaast is het 100% transparant. Ook kan je de nagels van je handen verlengen in combinatie met een sjabloon en onze bouwgels techniek.