Registeren
Account
Service
Salon
Shop

Service

Winkel

Account

App

Home | Nagelstudio NCM

Nagelstudio, haarsalon en pedicure NCM in Baarn

NCM Nagelsalon

035-5430014

Nagelsalon

Pedicure

(Esther & Bianca)

035-5430014

Hair Ritual

035 203 1140

Website

Meer over Nailcare Manon

Ons team van professionals staan van maandag tot en met vrijdag klaar om jouw handen en voeten een mooie en verzorgde uitstraling te geven. Wij bieden een grote variatie aan behandelingen; van een manicure tot Lak Gel en van nagelverlenging met Gel of Acryl tot French Pedicure behandelingen. Ons assortiment biedt een breed kleurenpalet en omvat veelal NCM Producten. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in behandelingen van traumanagels.

Ontstaan van studio NCM

Nailcare Manon is door Manon Barrau 20 jaar geleden gestart als nagelstudio in Baarn en al snel werd Nail Care Manon een begrip in de nagelbranche. Door de jaren heen is Nailcare Manon veel meer geworden dan alleen een nagelstudio in Baarn. Naast een succesvolle nagelsalon met onder meer nagel en voetspecialisten is NCM ook uitgegroeid tot nagelgroothandel met een eigen productenlijn. Daarnaast een small group opleidingscentrum van hoge kwaliteit. Uiteraard worden onze eigen producten ook gebruikt in onze Nagelstudio in Baarn.

Afspraak maken?

Dagelijks stappen er onder meer vele tevreden klanten met mooie nieuwe nagels de deur uit, wie weet ben jij de volgende? Vul dan het onderstaande formulier of bel naar (035) 5430014 of mail naar info@nailcaremanon.nl in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.