facebook

Vrijdag 4 september t/m 11 september gratis verzending op alle bestellingen

De Gezelligste Nagelstudio van Baarn

Kom langs bij Nagelstudio NCM in Baarn

Uiteraard zit in onze beautysalon een eigen nagelstudio. Ons team van professionals staan van maandag tot en met zaterdag klaar om jouw handen (en voeten) een mooie en verzorgde uitstraling te geven. Wij bieden een grote variatie aan behandelingen; van een manicure tot Lak Gel en van nagelverlenging met Gel of Acryl tot French Pedicure behandelingen. Ons assortiment biedt een breed kleurenpalet en omvat veelal NCM Producten. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in behandelingen van traumanagels.

Meer over Nailcare Manon

Nailcare Manon is door Manon Barrau 20 jaar geleden gestart als nagelstudio in Baarn en al snel werd Nail Care Manon een begrip in de nagelbranche. Door de jaren heen is Nailcare Manon veel meer geworden dan alleen een nagelstudio in Baarn. Naast een succesvolle schoonheidssalon met onder meer nagel en voetspecialisten is NCM ook uitgegroeid tot nagelgroothandel met een eigen productenlijn samen daarnaast een small group opleidingscentrum van hoge kwaliteit. Uiteraard worden onze eigen producten ook gebruikt in onze Nagelstudio in Baarn.

Afspraak maken?

Dagelijks stappen er onder meer vele tevreden klanten met mooie nieuwe nagels de deur uit, wie weet ben jij de volgende? Vul dan het onderstaande formulier of bel naar (035) 5430014 of mail naar info@nailcaremanon.nl in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bellen

035 541 1034

Postadres

Faas Eliaslaan 30A
3742 AT Baarn

Winkelmand
  • No products in the cart.