facebook

SCULPTURE CLEAR GEL TECHNIEK 1 & 2

Sculpture Clear Gel Nagelcorrectie Deel 1

Leer uitzichtloze nagelproblemen oplossen in een handomdraai. De Sculpture Clear Gel is uitzonderlijk geschikt voor het repareren van bijvoorbeeld mycosenagels, traumanagels, ingroeiende nagels, tunnelnagels, stootnagels en afgebroken nagels op de voeten. U leert door middel van deze gel een nieuwe nagel te creëren en met de behandeling de problemen op te lossen. Uw klanten zullen verbaasd staan van het resultaat! Pedicures en huisartsen komen steeds vaker mycose(schimmel) nagels tegen. Na deze training kunt u velen verblijden met een blijvende oplossing. Door de transparantie van de Sculpture Clear Gel kan de schimmel gecontroleerd blijven en deze kan met de Cover Pink of een Color Gel ook onzichtbaar worden gemaakt. In DEEL 1 van de cursus Sculpture Clear Gel Nagelcorrectie staat de mycosenagel centraal. U leert hoe u een mycosenagel tot op de huid af kunt frezen en vervolgens kunt  opbouwen met de Sculpture Gel. Door deze gelnagel glad te vijlen en de Cover Pink Gel aan te brengen, krijgt de nieuwe nagel een egale en dekkende kleur.

 • Voor deze cursus heeft u een model nodig met een mycosenagel
 • Accreditatiepunten: 3
 • € 65,- 

 

 Let op!: De cursus zal alleen doorgaan bij minimaal 3 deelnemers.

Sculpture Clear Gel Nagelcorrectie Deel 2

De Sculpture Clear Gel is de oplossing voor het repareren van onder meer tunnelnagels, stootnagels, ingroeiende nagels, mycosenagels en afgebroken nagels op de voeten. In DEEL 1 van de cursus staat de mycose(schimmel)nagel centraal, in DEEL 2 richt u zich op andere veelvoorkomende problemen. U leert met onze gel een nieuwe nagel te creëren en ongewenste nagelproblemen mooi en vakkundig op te lossen. Tegen schimmelnagels kunnen huisartsen en pedicures weinig blijvende oplossingen bieden, zo ook bij ingroeiende nagels en tunnelnagels. Onze Sculpture Clear Gel Nagelcorrectie heeft in de afgelopen jaren veel mensen een consistente, pijnloze en mooie oplossing geboden. Eindelijk blijvend resultaat! In één dagdeel leert u hoe u de Sculpture Clear Gel kan inzetten om het probleem van ingroeiende nagels en tunnelnagels te verhelpen. In DEEL 2 van deze cursus leert u de nagel juist niet af te frezen, maar de gel op een andere manier te gebruiken. In combinatie met gebruik van de Cover Pink of Color Gel kan het probleem onzichtbaar worden gemaakt. Bij deze cursus vragen wij u een model met een ingroeiende- of tunnelnagel mee te nemen.

 • Accreditatiepunten: 3
 • Voor deze cursus heeft u een model nodig met ingroeiende nagel of tunnelnagel
 • € 65,- 

 Let op!: De cursus zal alleen doorgaan bij minimaal 3 deelnemers.

LAKGEL TRAINING

De NCM Lak Gel is geschikt voor de natuurlijke nagel. De lak gel is zowel onder UV als Led licht uit te harden. NCM Lak Gel is een soak off gel. Binnen 15 minuten is de gel volledig afweek baar met de NCM Gel Remover. NCM Lak Gel blijft 2 tot 3 weken zonder loslating of beschadigingen prachtig zitten.

Tijdens de NCM Lak Gel training leert de cursist het product op de juiste manier toe te passen. Tevens wordt er een duidelijke uitleg gegeven over het verwijderen van het product.  De producten uit ons leslokaal staan we ter beschikking, dus men hoeft vooraf geen producten aan te schaffen. De NCM Lak Gel training is een dagdeel training.

 • Voor deze cursus heeft u een model nodig (geen nagelbijter)
 • € 50,-

  Let op!: De cursus zal alleen doorgaan bij minimaal 3 deelnemers.

COMBIDAG

Tijdens de Combidag volgt u zowel de Sculpture Gel Nagelcorrectie Training als de Lak Gel Training. De Lak Gel is een perfecte aanvulling op de nagelcorrectie.

 • Voor deze cursus heeft u een model met mycose nagel nodig
 • € 99,- inclusief lunch voor u en uw model

 Let op!: De cursus zal alleen doorgaan bij minimaal 3 deelnemers.

GEL NAGELSTYLING

Nagelstyling is één van de snelst groeiende beroepen binnen de uiterlijke verzorging. Tijdens de opleiding tot Gel Nagelstylist(e) leert u alles over gelnagels. Er wordt gewerkt aan de hand van de methode ‘Theorie en Manicure’, u leert Gelnagels zetten, u oefent met Lakgel en maakt kennis met Nail Art. U begint met het leren voorbereiden van een natuurlijke nagel, dan leert u de basis voor het modelleren van een kunstnagel en de beginselen van het vijlen. Vervolgens komt alle kennis aan bod die u nodig heeft om een goede Gel Nagelstyliste te zijn. Drie maanden na afloop van de opleiding kunt u deelnemen aan het examen. Uiteraard wordt er gewerkt met de NCM Productlijn. Manon Barrau: “Mooie nagels zijn de ‘finishing touch’ van persoonlijke verzorging. De vraag naar mooie nagels neemt toe, zowel voor natuurlijke nagels als voor kunstnagels. Zo stijgt ook de behoefte aan professionele nagelstylisten. Met de opleiding Gel Nagelstyling werkt u dus aan een kansrijke toekomst!.

 • € 1195,-
 • Voor deze cursus heeft u diverse modellen nodig

 Let op!: De cursus zal alleen doorgaan bij minimaal 4 deelnemers. 

 

BIAB training

Wat is Biab?

Biab is een afkorting van Builder in a Bottle. Deze gel zit qua structuur tussen een Gel Polish en een bouwgel in.

De Builder in a Bottle is dikker dan Gel Polish maar dunner dan een kunstnagel. Een perfecte en ideale gel om de natuurlijke nagel te verstevigen.

Met BIAB kun je zelf een nagel verlengen.

 

Voordelen van BIAB

 • Verstevigt de natuurlijke nagel
 • Herstelt de beschadigde nagel
 • Egaliseert oneffenheden van de nagel

De Builder in a Bottle geeft een natuurlijke uitstraling en is verkrijgbaar in een prachtige naturel roze kleur en kan, indien de klant dit wenst, afgelakt worden met de NCM Gel Polish kleuren.

Tijdens de NCM BIAB training leert de cursist het product op de juiste manier toe te passen.

De training duurt van 10.00 – 16.00 uur.

SMARTGEL CURSUS

De Smart Gel is geschikt voor elk type nagel en prachtig te combineren met de NCM Lak Gel op de handen.

Dit product verwerk je als acryl, het is geurloos, maar het moet wel uitgehard worden onder een UV-lamp of Led Lamp. Het product loopt niet uit en heeft geen verwerkingstijd.

De gel heeft de stevigheid van acryl, maar is toch flexibel.

Bent u op zoek naar een sterk product voor de natuurlijke nagel van de handen?
Dan is de NCM Smart Gel een mooi product voor uw salon!

We bieden nu een Smart Gel Cursus aan, waarin we u de techniek van A tot Z uitleggen en waarin u zelf op een model aan de slag kunt.

De producten uit ons leslokaal staan we ter beschikking, dus men hoeft vooraf geen producten aan te schaffen.

€ 50,-  Let op!: De cursus zal alleen doorgaan bij minimaal 3 deelnemers.

MANICURE OPLEIDING

Maak in één dag stap voor stap kennis met alle elementen om een goede manicure te geven. Deze training is de perfecte basis voor elke nagelstyliste. Daarnaast is de opleidingsdag ideaal voor pedicures en schoonheidsspecialisten die hun praktijkaanbod willen uitbreiden met een manicurebehandeling. Passend bij Nail Care Manon wordt er tijdens de Manicure-opleiding extra aandacht besteed aan het lakken van de nagels. U heeft geen model nodig voor deze lesdag. De cursisten oefenen op elkaars handen. Inbegrepen zijn een lunch en een uitgebreid werkpakket t.w.v. €85 excl. btw.

Inhoud werkpakket manicure

 • Skin Truth startersset ( hygiene spray, hand soak, scrub, masker, handlotion)
 • Skin Truth cuticle remover
 • Manicure bowl 2x
 • Armsteun
 • Bokkenpoot, vellentang, nagelborstel, wipes
 • NCM Nagelriemolie
 • NCM boomerang vijl 280/280, NCM boomerang
 • Vijl 240/240
 • NCM buffervijl 100/180, Polijstvijl groen/wit
 • TCI base coat, rode lak, top coat

€ 199,-  Let op!: De cursus zal alleen doorgaan bij minimaal 3 deelnemers.

STRIP SUGAR CURSUS

Body Sugaring is ontharen met suikerpasta, zacht voor de huid, effectiever en minder pijnlijk als harsen. Bovendien zorgt de sugarpaste ervoor dat de huid zacht gescrubd wordt dus na afloop voelt je huid lekker zacht en glad aan.

 In de strip sugaring cursus leert u te ontharen met strip sugar pasta uit de pot die op de huid wordt aangebracht met een spatel.

Strip sugar pasta is dunner dan hand sugar pasta en de techniek is ook wezenlijk anders. In ieder geval suikert u met een flinterdun suikerlaagje op de huid en verwijdert u de haren met behulp van een flexibele strip. Deze methode is in vergelijking met de handmethode veel makkelijker aan te leren. Vandaar dat veel mensen die kunnen harsen voor deze stripmethode kiezen. Echter, wanneer men denkt te kunnen strip sugaren zoals men harst dan zal men bedrogen uitkomen. De mensen met harservaring zullen enige gewoontes moeten vergeten en een nieuwe techniek moeten aanleren, vandaar dat er toch bijna een volledige trainingsdag voor nodig is. U suikert op elkaar, er zijn dus geen modellen nodig. Wanneer dat wel nodig mocht zijn of wanneer de trainster vindt dat u nog iets meer oefening nodig heeft dan wordt dat allemaal aangegeven en afgesproken.

1 dag van 10.00-15.00 incl. lunch, syllabus en certificaat. Let op!: De cursus zal alleen doorgaan bij minimaal 3 deelnemers.

BUSCH FRAISEN

Voor het verwijderen van eeltlagen, het behandelen van probleemnagels en het verzorgen van nagels zijn Busch Fraisen gerenommeerde frezen. Elke behandeling kent weer verschillende Fraisen, waardoor een manicure of pedicure door de bomen het bos niet meer ziet. Om goed met het kwaliteitsproduct om te gaan, biedt Nail Care Manon deze gratis workshop Busch Fraisen aan! In één ochtend of middag leert u alles over de Busch Fraisen. U krijgt een algemene uitleg over de productie en de materialen van de diverse frezen. Er zijn vele verschillende soorten, van diamant tot RVS frezen. Welke Busch Frais voor welke behandeling het beste kan worden gebruikt, welke toerentallen worden aanbevolen en hoe u de Fraisen goed kunt onderhouden; het komt allemaal aan bod. Wij delen graag onze kennis die van belang is voor u, de levensduur van uw apparatuur en uiteraard het comfort van uw klant!

GRATIS  Let op!: De cursus zal alleen doorgaan bij minimaal 3 deelnemers.

Winkelmand
 • No products in the cart.

Onze website maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruikersvriendelijker. Lees meer over cookies

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten