(035) 5411034
Gratis verzenden vanaf €0 van 12 t/m 19 juli!
Selecteer een pagina

Opleidingen

Bent u op zoek naar een opleiding tot allround nagelstyliste of wilt u zich als nagelstyliste, pedicure of schoonheidsspecialiste verder ontwikkelen of specialiseren? Dan kunt u terecht in onderstaand opleidingsaanbod van Nail Care Manon. Alle opleidingen worden gegeven door ervaren docenten. Wij hechten een grote waarde aan vakkundige opleidingen van hoog niveau, want deze moeten de basis vormen van uw succes! Onze opleidingen en trainingen worden dan ook uitsluitend gegeven in kleinere groepen. Dit zorgt voor een hoger niveau en zo kunnen wij beter inspelen op de individuele behoeften van elke deelnemer. Lesdagen Alle langdurige opleidingen worden gegeven op een vaste dag in de week. Deze kunt u terugvinden op de losse opleidingsagenda. De lesdagen beginnen om 10.00 uur en eindigen om 16.00 uur. Dagdelen zijn van 10.00 uur tot 12.30 uur of van 13.30 uur tot 16.00 uur. Betaling Alle opleidingen dienen vooraf te worden betaald. U krijgt hierover ruim van tevoren een bericht en een betaalverzoek (iDEAL).

 

 

Klik hier om direct uw opleiding te reserveren en te betalen via IDeal

€ 1.595,00

Allround Nagelstyliste Opleiding

Bij Nail Care Manon wordt u op een professionele manier in 10 lessen opgeleid tot volleerd nagelstyliste: een praktijkgerichte opleiding waarin u naast de basis van de hand- en nagelverzorging ook alle technieken van nagelstyling leert. Deze opleiding is opgebouwd uit verschillende modules. U leert o.a.: – Theorie en Manicure – Acrylnagels zetten – Gelnagels zetten – Nailart. Uiteraard wordt er gewerkt met de kwaliteitsproducten van NCM. Deze opleiding bestaat uit 10 lesdagen, die eens per week op een vaste dag plaatsvinden. Na 10 lessen bent u klaar met de opleiding, 3 maanden later kunt u deelnemen aan het examen. Vooraf geven wij aan voor welke lessen u een model mee dient te nemen. De kosten voor deze opleiding zijn € 1595,- inclusief een zeer uitgebreid lespakket, het examen en de lunch voor u en uw model tijdens alle lesdagen.

Klik hier om direct uw opleiding te reserveren en te betalen via IDeal

€ 85,-

Cursus Sjablonen Techniek

Speciaal gericht op het verlengen van de natuurlijke nagel met sjablonen.
Een sjabloon is een soort sticker die om de vinger en onder de nagel aangebracht wordt, om een nagel te verlengen of om te bouwen. Een sjabloon wordt gebruikt bij verlenging van een nagel, afgebroken nagels of bij zeer korte nagels.
Door deze techniek zijn de nagels stabieler, krijgt de nagel een natuurlijker model en bespaart het veel tijd in vergelijking met het plaatsen van tips.

 

 

Klik hier om direct uw opleiding te reserveren en te betalen via IDeal

€ 1.595,00

Gel Nagelstyling

Nagelstyling is één van de snelst groeiende beroepen binnen de uiterlijke verzorging. Tijdens de opleiding tot Gel Nagelstylist(e) leert u alles over gelnagels. Er wordt gewerkt aan de hand van de methode ‘Theorie en Manicure’, u leert Gelnagels zetten, u oefent met Lakgel en maakt kennis met Nail Art. U begint met het leren voorbereiden van een natuurlijke nagel, dan leert u de basis voor het modelleren van een kunstnagel en de beginselen van het vijlen. Vervolgens komt alles aan bod dat u dient te kennen om een goede Gel Nagelstylist te zijn. Drie maanden na afl oop van de opleiding kunt u deelnemen aan het examen. Uiteraard wordt er gewerkt met de NCM Productlijn. Manon Barrau: “Mooie nagels zijn de ‘fi nishing touch’ van persoonlijke verzorging. De vraag naar mooie nagels neemt toe, zowel voor natuurlijke nagels als voor kunstnagels. Zo stijgt ook de behoefte aan professionele nagelstylisten. Met de opleiding Gel Nagelstyling werkt u dus aan een kansrijke toekomst!

 

 

 

Klik hier om direct uw opleiding te reserveren en te betalen via IDeal

€ 65,-

Sculpture Clear Gel Nagelcorrectie Deel 1

Leer voorheen uitzichtloze nagelproblemen oplossen in een handomdraai. De Sculpture Clear Gel is uitzonderlijk geschikt voor het repareren van bijvoorbeeld mycosenagels, traumanagels en ingroeiende nagels, tunnelnagels, stootnagels en afgebroken nagels op de voeten. U leert door middel van deze gel een nieuwe nagel te creëren en met de behandeling de problemen op te lossen. Uw klanten zullen verbaasd staan van het resultaat! Pedicures en huisartsen komen steeds vaker mycose(schimmel) nagels tegen. Na deze training kunt u velen verblijden met een blijvende oplossing. Door de transparantie van de Sculpture Clear Gel kan de schimmel gecontroleerd blijven en deze kan met de Cover Pink of een Colorgel ook onzichtbaar worden gemaakt. In DEEL 1 van de cursus Sculpture Clear Gel Nagelcorrectie staat de mycosenagel centraal. U leert hoe een mycosenagel tot op de huid af te frezen en vervolgens op te bouwen met de speciale gel. Door vervolgens deze gelnagel glad te vijlen en Cover Pink Gel aan te brengen, krijgt de nieuwe nagel een egale en dekkende kleur. Voor deze cursus heeft u een model nodig met een mycosenagel.

 

 

 

Klik hier om direct uw opleiding te reserveren en te betalen via IDeal

€ 65,-

Sculpture Clear Gel Nagelcorrectie Deel 2

De Sculpture Clear Gel is de oplossing voor het repareren van onder meer tunnelnagels, stootnagels, ingroeiende nagels, mycosenagels en afgebroken nagels op de voeten. In DEEL 1 van de cursus staat de mycose(schimmel)nagel centraal, in DEEL 2 richt u zich op andere veelvoorkomende problemen. U leert met onze gel een nieuwe nagel te creëren en ongewenste nagelproblemen mooi en vakkundig op te lossen. Tegen schimmelnagels kunnen huisartsen en pedicures weinig blijvende oplossingen bieden, zo ook bij ingroeiende nagels en tunnelnagels. Onze Sculpture Clear Gel Nagelcorrectie heeft in de afgelopen jaren veel mensen een consistente, pijnloze en mooie oplossing geboden. Eindelijk blijvend resultaat! In één dagdeel leert u hoe u de Sculpture Clear Gel kan inzetten om het probleem van ingroeiende nagels (in de volksmond “ingegroeide nagel”) en tunnelnagels kunt verhelpen. In DEEL 2 van deze cursus leert u de nagel juist niet af te frezen, maar de gel op een andere manier te gebruiken. In combinatie met gebruik van de Cover Pink of Colorgel kan het probleem onzichtbaar worden gemaakt. Bij deze cursus vragen wij u een model met een ingroeiende- of tunnelnagel mee te nemen.

 

Klik hier om direct uw opleiding te reserveren en te betalen via IDeal

€ 199,-

Manicure

Maak in één dag stap voor stap kennis met alle elementen om een goede manicure te geven. Deze training is de perfecte basis voor elke nagelstyliste. Daarnaast is de opleidingsdag ideaal voor pedicures en schoonheidsspecialisten die hun praktijkaanbod willen uitbreiden met een manicurebehandeling. Passend bij Nail Care Manon wordt er tijdens de Manicure-opleiding extra aandacht besteed aan het lakken van de nagels. U heeft geen model nodig voor deze lesdag. De cursisten oefenen op elkaars handen.

 

Klik hier om direct uw opleiding te reserveren en te betalen via IDeal

€ 99,-

Combidag

Tijdens de Combidag volgt u zowel de Sculpture Gel Nagelcorrectie Training als de Lak Gel Training. De Lak Gel is een perfecte aanvulling op de nagelcorrectie. Deze training is inclusief lunch voor u en uw model..

 

Klik hier om direct uw opleiding te reserveren en te betalen via IDeal

€ 29.95

Nail Art

Nail Art wordt steeds populairder. Steeds meer mensen gaan zelf aan de slag met verschillende kleuren nagellak, patroontjes en producten, maar ze halen nooit het resultaat van een professionele nagelstylist. Laat u opleiden tot vakkundig Nail Artstylist en maak creatieve, originele nagels. In één dagdeel leert u materialen en kleuren combineren om zo oneindige variaties aan te kunnen brengen. Stipjes, strepen, bloemen, studs, vlaggen, symbolen etc.; met Nail Art kun je subtiele en grootse designs en decoraties maken. Het is echter wel een precies werkje met dunne penselen, nagellak en Colorgel. U leert diverse Nail Art technieken en gaat daarmee aan de slag.

Klik hier om direct uw opleiding te reserveren en te betalen via IDeal

895,-

NCM Allround Natural Look

Nail Care Manon biedt een nieuwe en unieke opleiding aan. Speciaal gericht op de natuurlijke nagel. Uiteindelijk is er niets mooier dan een nagel die niet van het echt te onderscheiden is. Tijdens deze 7 daagse  cursus, leert u alles omtrent het gebruik van gel op de natuurlijke nagel. De volgende technieken komen aan bod: NCM Lak Gel, NCM Bouwgel voor een natuurlijke nagelversteviging en een natuurlijke nagelverlenging met sjablonen.

 

Klik hier om direct uw opleiding te reserveren en te betalen via IDeal

Gratis!

NCM Omscholing

Let op! Deze training is gratis bij aanschaf van een NCM bouwgel pakket t.w.v. €139,-. Tijdens deze omscholingsdag wordt u bekend met alle voordelen van het NCM Gelsysteem: geen bounder, builder, geen vijlwerk en geen lifting, maar wel een mooie hoogglans! Na deze training kunt u in weinig tijd een prachtige set kunstnagels maken! Als ervaren nagelstylist(e) leert u de eenvoud en de snelheid van NCM Gels. Een must voor uw salon! U werkt met de unieke NCM Bouwgel, waarna u nooit meer anders wilt. Aan de hand van producten die u ter beschikking worden gesteld, kunt u oefenen op een model die u zelf dient mee te nemen.

 

Klik hier om direct uw opleiding te reserveren en te betalen via IDeal

€ 50,-

Nabehandeling Sculpture Clear Gel

Na de basistraining voor de behandeling van een mycose- of traumanagel kunt u zich verdiepen in de nabehandeling van deze nagels. In één dagdeel leert u een nabehandeling te geven met de Sculpture Clear Gel. Dit is een vervolg op de opleiding ‘Sculpture Clear Gel Nagelcorrectie’. Maak de behandelde nagel weer één met de rest van de teennagels. Nadat de nagel is gecorrigeerd en de schimmel is gedood door de anti-mycose spray moet de nagel goed worden verzorgd. U leert de gelnagel mooi te verwijderen, de nagel te vijlen en een prachtig resultaat af te leveren. U leert de gel voor 80% af te frezen en vervolgens weer op de juiste manier aan te brengen. Uw cliënt heeft namelijk meerdere behandelingen nodig om van de problemen af te komen. Afhankelijk van de ernst van de situatie kunt u adviseren hoeveel behandelingen de cliënt nodig heeft. Op deze cursusdag heeft u het model nodig dat u heeft behandeld op de basistraining. Manon Barrau: “De kennismaking met een sculpture gel ligt voor mij vier jaar geleden. Sinds twee jaar heb ik het product verbeterd op de markt gebracht en is het verkrijgbaar bij NCM*. Mijn sculpture gel hecht beter dan alle andere producten, werkt goed op de huid en heeft een grote trekkracht die nagels corrigeert tot een rechte groei. Met de begeleidende antimycosespray wordt de schimmel gedood en is de nagel na meerdere behandelingen weer gezond.”

 

Klik hier om direct uw opleiding te reserveren en te betalen via IDeal

Gratis!

Busch Fraisen

Voor het verwijderen van eeltlagen, het behandelen van probleemnagels en het verzorgen van nagels zijn Busch Fraisen gerenommeerde frezen. Elke behandeling kent weer verschillende Fraisen, waardoor een manicure of pedicure door de bomen het bos niet meer ziet. Om goed met het kwaliteitsproduct om te gaan, biedt Nail Care Manon deze gratis workshop Busch Fraisen aan! In één ochtend of middag leert u alles over de Busch Fraisen. U krijgt een algemene uitleg over de productie en de materialen van de diverse frezen. Er zijn vele verschillende soorten, van diamant tot RVS frezen. Welke Busch Frais voor welke behandeling het beste kan worden gebruikt, welke toerentallen worden aanbevolen en hoe u de Fraisen goed kunt onderhouden; het komt allemaal aan bod. Wij delen graag onze kennis die van belang is voor u, de levensduur van uw apparatuur en uiteraard het comfort van uw klant!

Onze website maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruikersvriendelijker. Lees meer over cookies

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten