Registeren
Account
Service
Salon
Shop

Service

Winkel

Account

App

Home | NCM Nagelsalon Baarn

NAIL CARE MANON – Salon Baarn

Maak een afspraak voor een van onderstaande salons door te bellen met 035 5430014

Nagelsalon

Ons team van stylistes staat van maandag tot en met vrijdag klaar om uw handen en voeten een mooie verzorgde uitstraling te geven.

Wij bieden een grote variatie aan behandelingen; van een Gelpolish behandeling tot een nagelverlenging met Gel. Ons assortiment biedt een breed kleurenpalet en omvat veelal NCM Producten.

Pedicure

Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in behandelingen van traumanagels.

Onze gediplomeerde pedicures zijn aangesloten bij Provoet, de brancheorganisatie voor pedicures.

Met liefde voor hun vak geven zij uw voeten de aandacht en professionele zorg die zij verdienen. Een goed deskundig advies, hygiëne, kwaliteit en klantvriendelijkheid is wat u bij ons kunt verwachten.

LASH & BROW CARE

Wilt u er op elk moment van de dag fantastisch uitzien, zonder lang voor de spiegel te staan met uw mascara? Dan zijn wimperextensions of een wimperlift wellicht iets voor u!

Voor de wenkbrauwen werken we met de threading methode. Threading is niet alleen een perfecte behandeling voor strakke wenkbrauwen, je kunt ook de rest van je gezicht laten ontharen met deze methode. 

Hair Ritual

Hair Ritual is sinds 2021 gevestigd in het NCM pand aan de Faas Eliaslaan 30A te Baarn. Na jaren in diverse kapsalons ervaring op te hebben gedaan heeft Pien de stap genomen om de deuren van Hair Ritual te openen.

In de salon wordt gewerkt met de producten van REF Stockholm Sweden.

REF producten bevatten enkel ingrediënten die 100% vegan zijn. Quinoa proteïnen vormen de basis en samen met essentiële aminozuren heeft het een groot antioxiderend vermogen en een kalmerende werking voor zowel de hoofdhuid als het haar. REF maakt het haar zichtbaar gezonder en krachtiger!