NAIL CARE

NAIL CARE


Ons team van stylistes staat van maandag tot en met vrijdag klaar om uw handen en voeten een mooie verzorgde uitstraling te geven.

Wij bieden een grote variatie aan behandelingen; van een  Lak Gel behandeling tot een nagelverlenging met Gel. Ons assortiment biedt een breed kleurenpalet en omvat veelal NCM Producten.

Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in behandelingen van traumanagels.

FEET CARE

FEET CARE

Onze gediplomeerde pedicures zijn aangesloten bij Provoet, de brancheorganisatie voor pedicures.

Met liefde voor hun vak geven zij uw voeten de aandacht en professionele zorg die zij verdienen. Een goed deskundig advies, hygiëne, kwaliteit en klantvriendelijkheid is wat u bij ons kunt verwachten.

LASH & BROW CARE

LASH & BROW CARE

 

Wilt u er op elk moment van de dag fantastisch uitzien, zonder lang voor de spiegel te staan met uw mascara? Dan zijn wimperextensions of een wimperlift wellicht iets voor u!

Voor de wenkbrauwen werken we met de threading methode. Threading is niet alleen een perfecte behandeling voor strakke wenkbrauwen, je kunt ook de rest van je gezicht laten ontharen met deze methode. 

HAIR RITUAL IN BAARN

SALON

Hair Ritual is sinds 2021 gevestigd in het NCM pand aan de Faas Eliaslaan 30A te Baarn. Na jaren in diverse kapsalons ervaring op te hebben gedaan heeft Pien de stap genomen om de deuren van Hair Ritual  openen.

In de salon wordt gewerkt met de producten van REF Stockholm Sweden.

REF producten bevatten enkel ingrediënten die 100% vegan zijn. Quinoa proteïnen vormen de basis en samen met essentiële aminozuren heeft het een groot antioxiderend vermogen en een kalmerende werking voor zowel de hoofdhuid als het haar. REF maakt het haar zichtbaar gezonder en krachtiger!

MASSAGE

MASSAGE


Massage is dé manier om je spieren in conditie te houden en blessures te voorkomen.
Heeft u last van uw spieren door vermoeidheid, stress of een verkeerde houding ? Dan levert een goede massage een bijdrage aan ontspanning en vermindering van klachten.
Een goede conditie en soepele spieren zorgen ook voor betere sportprestaties.
Ook wanneer u zwanger bent, brengt een massage u, en uw kindje, rust. Tijdens de massage besteden we extra aandacht aan de punten die tijdens de zwangerschap worden belast. U kunt de zwangerschapsmassage ondergaan vanaf de derde maand van uw zwangerschap tot en met de laatste dag. De massage vindt voor het grootste deel plaats in zijligging.
Stoelmassage geeft ontspanning, werkt preventief tegen beroepsziektes zoals RSI, burn-out, nek, schouders en rugklachten. Een stoelmassage stimuleert de bloedsomloop, geeft nieuwe energie, verbetert de concentratie en bevordert prestatievermogens.

Voor een afspraak of meer informatie kunt u bellen met 035-5430014 of 06-41208265
Susanne Tol Massage is aangesloten bij NGS

Winkelmand
  • No products in the cart.