Registeren
Account
Service
Salon
Shop

Service

Winkel

Account

App

Sekudrill

Artikelnummer: skd.uvl.2000 Categorieën: , ,

Beschrijving

Wat is Sekudrill ?

Ecolab Sekudrill ultrasoon vloeistof 2000 ml flacon, direct gebruiksklaar. Sekudrill is een desinfectiemiddel voor (roterende) instrumenten, gebruiksklare oplossing met een hoge reinigingskracht. Elk gebruik (roterend) precisie instrument wordt na een medische ingreep beschouwd als besmet. Alle patiënten en personeel zijn daardoor blootgesteld aan een hoog infectierisico.

Voor de reiniging en desinfectie van roterende precisieinstrumenten, zoals gereedschap uit staal, hard metaal en diamant slijpinstrumenten. Zowel geschikt voor gebruik in normale instrumentenbak of borenbak als in ultrasoonbad. Voor instrumenten, die niet bestand zijn tegen hoogalkalische middelen, zoals elastische polijstkoppen, keramische slijpkoppen en wortelkanaalinstrumenten bevelen wij onze producten Sekusept Plus aan.

Sekudril Kenmerken

  • Doeltreffend tegen het hepatitis B-virus in de MADT.
  • Gebruiksklare oplossing.
  • Krachtige samenstelling.
  • Geschikt voor ultrasoonbad.
  • Toevoeging van corrosie-inhibitoren.

Sekudril samenstelling:

  • Anti-microbiële werkstoffen, niet-ionische tensiden, corrosie-inhibitoren.
  • 100 g bevat: 50 g propyleenglycol en 5 g kaliumhydroxide.

Gebruiksaanwijzing van Sekudril

Instrumenten onmiddellijk na gebruik in de onverdunde Sekudrill-oplossing leggen. Na de voorgeschreven inwerktijd, de instrumenten uit de oplossing nemen en met water met een kwaliteit welke minstens gelijk is aan drinkwater afspoelen en direct met goed absorberende wegwerptissues afdrogen. De eventuele nog zichtbare vervuiling afborstelen en de instrumenten terug in de oplossing leggen. De oplossing moet, om hygiënische redenen, dagelijks ververst worden. Instrumenten uit staal vóór dampsterilisatie, inspuiten met corrosie-beschermmiddel. Aluminiumdelen niet met Sekudrill behandelen.

Ecolab

Ecolab is deproducent van Sekudril. Het product is uitgebreid getest: zowel microbiologisch, virologisch, toxicologisch als ecologisch.
Lees meer over Ecolab . Naast Sekudril levert IMGRO Beauty ook Sekusept Plus van Ecolab

Extra informatie

Merk

Sekudrill