Registeren
Account
Service
Salon
Shop

Service

Winkel

Account

App

Online Training Biab

79.00

Artikelnummer: WEBINAR6 Categorieën: ,

Beschrijving

Online Training Biab

“BIAB nagels” staat voor “Builder In A Bottle” nagels. 

Dit is een populaire nageltechniek in de schoonheidsindustrie. BIAB nagels zijn een soort nagelverlenging of nagelversteviging op de nagels van de handen die wordt gemaakt met behulp van een flexibele en duurzame gel.

Hier zijn enkele kenmerken en voordelen van BIAB nagels:

  1. Stevigheid: BIAB nagels zijn bekend om hun sterkte en duurzaamheid. Ze zijn bestand tegen scheuren en breken, waardoor ze geschikt zijn voor mensen die graag iets langere nagels willen hebben.
  2. Dun en natuurlijk uiterlijk: Ondanks hun sterkte hebben BIAB nagels meestal een dunne en natuurlijke uitstraling. Ze zien er niet dik of onnatuurlijk uit.
  3. Flexibiliteit: BIAB-gel is flexibeler dan sommige andere nagelproducten, wat betekent dat het minder snel zal breken of barsten bij impact.
  4. Mogelijkheid om nagels te verlengen: BIAB kan ook worden gebruikt om de nagels te verlengen als je op zoek bent naar iets langere nagels.
  5. Biab + Gel Polish : De combinatie BIAB met Gel Polish nagels hebben de neiging om langer mee te gaan dan enkel Gel Polish en kunnen wekenlang mooi blijven zonder chippen.

Het volgen van een online BIAB (Builder In A Bottle) nageltraining is een geweldige manier om deze specifieke nageltechniek te leren als je een nagelstylist wilt worden of je bestaande vaardigheden wilt uitbreiden.

Nadat je het bestand hebt aangekocht, kun je beginnen met het volgen van de cursus.
De training bestaat uit een Online bestand.

Praktijk is essentieel bij het leren van nageltechnieken.
Zorg ervoor dat je voldoende oefent om de vaardigheden onder de knie te krijgen.
Het bestand van de training wordt jouw eigendom en kan je zo vaak terug kijken als je zelf wilt, gebruik dit in je voordeel.

Let op: Je krijgt van ons een aparte mail met de link zodra wij uw gegevens geactiveerd hebben (dus niet direct).