Home » Pedicure Baarn

Op zoek naar een professionele pedicure in de omgeving van Baarn?

Op zoek naar een professionele pedicure in Baarn Laat dan je voeten verzorgen door onze pedicure specialisten. Onze specialisten zijn aangesloten bij Provoet, de brancheorganisatie voor pedicures.

Waarom verdienen uw voeten de aandacht van een pedicure?

Je voeten zijn levenslang je trouwe onderdanen. Gemiddeld lopen we in ons leven zo’n drie keer de aarde rond. Geef uw voeten extra aandacht om ze in goede conditie te houden. Ook wanneer u sport. Want tijdens het sporten komen onze voetgewrichten anders en meer onder druk te staan.

Voetklachten komen vaker voor dan je denkt. Zonder dat je het in de gaten heeft veranderd jouw lichaamshouding wanneer je zere voeten heeft. Dit kan bijvoorbeeld klachten geven aan nek en rug.
Een regelmatig en of preventief bezoek aan de Provoet pedicure is zeker geen overbodige luxe, voorkomt problemen op de lange termijn en kan je verlossen van pijnlijke problemen zoals een likdoorns, eeltplekken, kloven, een ingroeiende nagel en schimmelnagels.

Het geven van adviezen en het opsporen van voetklachten behoren tevens tot de taak van de pedicure.

Speciale Technieken

Naast voet- en nagelproblemen kunt u bij onze pedicures ook terecht voor specialistische technieken.

  • Nagelreparatie, toepassing gel, reparatie, reconstructie voor schimmelnagels (mycose), ingroeiende nagels en trauma nagels, deskundig advies behandelplan
  • Nagelregulatie; kunststof beugel voor ingroeiende nagels
  • Vilt techniek; locatie drukvrij, reduceren van pijnlijke drukplekken.

Wekenlang perfect gelakte teennagels met gellak?

Ook hiervoor bent u aan het juiste adres bij onze pedicure specialisten in Baarn. Op de tenen blijft de lak wel 4 tot 6 weken mooi. De nagels van de tenen groeien een stuk langzamer dan je vingernagels. Daarom is gellak de ideale oplossing voor iedereen die op vakantie gaat en geen omkijken wilt hebben naar nagellak die dof wordt of beschadigd raakt. Deze behandeling kun je  boeken in combinatie naast je pedicure behandeling maar ook als losse gellak behandeling.

Pedicure Wellness?

Heb je geen voetklachten? Ook dan kun je terecht bij onze pedicure wellness. Een moment van rust en ontspanning. Deze behandeling is gericht op voeten en onderbenen. Er wordt gestart met een scrub behandeling waarbij dode huidcellen worden verwijderd en de bloedsomloop wordt gestimuleerd. Vervolgens een heerlijk masker/packing. De behandeling wordt afgesloten met een ontspannende voet- onderbeen massage.

Deze behandeling is ook in combinatie met uw pedicure behandeling te boeken!

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0.00